Poreklom sa sunca-Myung-jooin otac uslovi Dae-younga

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 9. epizoda – 3. dio – Myung-jooin otac uslovi Dae-younga!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Kada general i Dae-young ostanu sami, on mu kaže da je u svojoj vojnoj karijeri uvek imao samo dva cilja: da postane častan komandant, i da stekne poštovanje svoje ćerke, koja je takođe vojnik. Sada mu se čini da je omanuo u oba slučaja. Njegovo naređenje Dae-young-u da se drži podalje od Myung-joo je bila zloupotreba njegovog položaja/njegove moći, zbog čega ga ćerka više ne poštuje. On obeća Dae-youngu brak sa Myung-joo, ali takođe ga upozori da ne može biti vojnik ako želi da bude sa Myung-joo. Trebalo bi da napusti vojsku i da radi u kompaniji njene majke. Očekivaće njegovu odluku na tu temu kada se vrate u Koreu. Na putu nazad u bazu, Mo-yeon upita Shi-jina zašto se on i Myung-joo nikada nisu venčali. Shi-jin je pita da li je ljubomorna i da dođe da odradi nešto, što je izgovor da je iznenadno poljubi.

On je izazove da ponovo progovori, kako bi ponovo na isti način mogao da je ućutka poljupcem, nakon čega ona opet progovori, a on je opet poljubi. Shi-jin krene unutra da plati i ulovi malog lopova kako napušta prodavnicu, kod njega je par kutija lekova. Mo-yeon shvata da je mali zapravo bolestan, ima boginje, što može biti jako zarazno.Dae-young kaže Myung-joo o odluci njenog oca, ponudi joj šansu da se povuče sada. Ona zaigra srećno u pesku, što njega nasmeje.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site