Poreklom sa sunca-Myung-jooin otac uslovi Dae-younga

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 9. epizoda – 3. dio – Myung-jooin otac uslovi Dae-younga!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Kada general i Dae-young ostanu sami, on mu kaže da je u svojoj vojnoj karijeri uvek imao samo dva cilja: da postane častan komandant, i da stekne poštovanje svoje ćerke, koja je takođe vojnik. Sada mu se čini da je omanuo u oba slučaja. Njegovo naređenje Dae-young-u da se drži podalje od Myung-joo je bila zloupotreba njegovog položaja/njegove moći, zbog čega ga ćerka više ne poštuje. On obeća Dae-youngu brak sa Myung-joo, ali takođe ga upozori da ne može biti vojnik ako želi da bude sa Myung-joo. Trebalo bi da napusti vojsku i da radi u kompaniji njene majke. Očekivaće njegovu odluku na tu temu kada se vrate u Koreu. Na putu nazad u bazu, Mo-yeon upita Shi-jina zašto se on i Myung-joo nikada nisu venčali. Shi-jin je pita da li je ljubomorna i da dođe da odradi nešto, što je izgovor da je iznenadno poljubi.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

On je izazove da ponovo progovori, kako bi ponovo na isti način mogao da je ućutka poljupcem, nakon čega ona opet progovori, a on je opet poljubi. Shi-jin krene unutra da plati i ulovi malog lopova kako napušta prodavnicu, kod njega je par kutija lekova. Mo-yeon shvata da je mali zapravo bolestan, ima boginje, što može biti jako zarazno.Dae-young kaže Myung-joo o odluci njenog oca, ponudi joj šansu da se povuče sada. Ona zaigra srećno u pesku, što njega nasmeje.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site