Porodica - 11. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 11. epizoda!

By  | 

Porodica – 11. epizoda!

Aslan je slomljen i plače, bijesan je na sebe jer se pretvorio u svog oca. Devin ga zabrinuta pita šta mu se desilo. On joj govori istinu i tjera je od sebe, neka ga ostavi i ide dalje od njega. On će joj uništiti život. Devin će morati da odluči da li će napustiti porodicu i ne osvrnuti se nikad unazad ili će ostati uz Aslana, kao član porodice.
Hulija shvata da joj je sina zaslijepila osveta i preduzima mjere da spreči rat sa Iljasom. Strah je da njena tajna ne ugleda svjetlost dana. 
Aslan se sukobljava sa Iljasom i priznaje mu da mu je ubio sina. Ovaj ga pita gdje je leš, Aslan veli među ribama. Ilijas je bijesan i objavljuje rat.  Zaklinje mu se da će mu uništiti sve što ima, neka počne da strahuje za svoju ženu, majku i sve članove svoje porodice. Devin je loše i Hulija joj prilazi. Govori joj da je tako i njoj nakon prvog ubistva. Ali neka vidi sebe sada, Devin Akin je bila sva ponosita i ta Devin bi je prijavila policiji. A ova nova Devin je Devin Sojkan. 
Potom, Hulija se u želji da zaštiti porodicu, pojavljuje pred Iljasovim vratima. Iljas, koji zna veliku tajnu iz prošlosti porodice Sojkan, tera Huliju na tešku odluku i obećava da zauzvrat neće nauditi njenoj porodici. Tjera je da bira između svoja dva sina, jednog rođenog i jednog usvojenog!
Policija započinje istragu nakon Atijeve smrti. Čitava porodica, uključujući i Devin trebalo bi da da lažne izjave o noći kada se zločin desio. To je još jedan dio surove realnosti Sojkanovih sa kojim će se Devin suočiti. Aslan se plaši njenog odgovora, da li će ih Devin podržati i stati uz njih ili će reći istinu.
Sve epizode OVDE
Najava epizode OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site