Porodica - 4. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 4. epizoda!

By  | 

Budući da je njihova veza na velikom testu Aslan i Devin se nalaze na ivici razdvajanja. Kada se konačno suoče sa osećanjima kojima ne mogu da odole, pomirenje je neizbežno. Par čini prve korake za brak. Međutim, Devin ima i uslov u zamjenu za pripremljeni bračni ugovor. Vijest o iznenadnom braku odjekne na farmi. Hulija koristi svoj najjači adut da spriječi ovo vjenčanje: Džihan, koji je nagovorio Devin na terapiju tokom perioda rastave sa Aslanom. Bez sumnje, Džihan će biti jedan od najvažnijih gostiju ovog vjenčanja. Ibo, s druge strane, pokušava dominirati porodicom koristeći sigurnosni jaz na farmi kao izgovor. Ati se suprotstavlja Aslanu. Sada su i Ibo i Ati bombe za Aslana. I konačno.. Bubnjevi  počinju svirati na farmi Sojkan! Dok Devin i Aslan spajaju svoje živote, neočekivani događaj na vjenčanju uvodi Devin u tamu porodice Sojkan, čiji je ona sada dio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site