Porodica mog oca 11. epizoda!Kadir i Mert se potuku!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 11. epizoda!Kadir i Mert se potuku!

By  | 

Porodica mog oca 11. epizoda!Kadir i Mert se potuku!

Nilgun odlazi u radnju u kojoj je sve razbacano.Njeni ćilimi su svi uništeni.Nilgun je sigurna da je to Madjide učinila i da joj ponovo pokušava pretiti.Nilgun besna zove Madjide i govori joj da ona više nije uplašena devetnaesto godišnjakinja i da je ne može preplašiti, upozorava je da se kloni nje i njene porodice.Madjide je zbunjena.

Mert dolazi sa Edje u Adnanu i želi nasamo da razgovara sa Kadirom.Kadir i Mert se nalaze licem u licem.Mert govori Kadiru da neće dozvoliti da otac oženi njegovu majku.Njih dvojica se raspravljaju jer svako želi da zaštiti svoju majku i sestru.Mert i Kadir se potuku.Edje ne uspeva da ih razdvoji, te zove pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kemal je ljut na Edje što je sa Mertom otišla u Adnanu.Edje mu se izvinjava i kaže da je morala da povrati Mertovo poverenje.Edje mu kaže da su sada oboje u pritvoru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site