Porodica mog oca 12 epizoda! Mert ucenjuje Kemala, a Kadir Nilgun!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 12. epizoda! Mert ucenjuje Kemala, a Kadir Nilgun!

By  | 

Porodica mog oca 12 epizoda! Mert ucenjuje Kemala, a Kadir Nilgun!

Kemal izvodi sinove iz zatvora.Mertu i Edje govore da odu sa Ahmetom u hotel i da će on doći čim odveze Kadira.Kemal dolazi ispred Kadirove kuće kako bi dovezao svog sina i nalazi Fadila kako ispred kuće stoji i čuva kuću od razbojnika.Kadir odlazi kod majke.

Suzan je ljuta što je Mert otišao u Adanu.Mert je ljut na Edje što je zvala Kemala.Kemal vraća Merta kući.Ćićek ga pita da li je uspeo da ubedi Kadira.Ona ga pita šta ako se roditelji razvedu, kaže mu da je maloletna i da li treba da živi sa tom ženom ( Nilgun).U ovoj epizodi vidimo da je Fadil sam organizovao kamenovanje kuće Kadir pretuče Kerima što je razgovarao sa novinarima, a on mu prizna da ga je na to nagovorio Fadil.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kadir odlazi i pita majku da li ga je svo vreme lagala da će se udati za Kemala.Sa druge strane, Kemal razgovara sa Mertom i Ćićek.Kaže im da se razvod ne sme odraziti na njih.Mert i Ćićek kažu ocu da mu možda nikad neće oprostiti, ali da su spremni da pokušaju.Imaju samo jedan zahtev-da se ne venča sa tom ženom.Sa druge strane, Kadir kaže majci da dobro pogleda njegovu torbu i kaže joj da bira, ili ponos ili njen sin.Sa druge strane Mert isto ucenjuje oca, ili njegova deca ( oni ) ili porodica u Adani.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site