Porodica mog oca 13. epizoda!Suzan sa decom napušta kuću.

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 13. epizoda!Suzan sa decom napušta kuću.

By  | 

Porodica mog oca 13. epizoda!Suzan sa decom napušta kuću.

Mert govori ocu da dok ne nadju novu kuću on i Ćićek će biti kod nane jer je ona na tome insistirala.Kemal im kaže da nema potrebe da napuštaju svoju kuću i da ako je potrebno on će otići.Mert mu kaže da ni oni ni njihova majka ne žele da ostanu u toj kući jer im ona samo zadaje bol.

Nilgun priznaje Kadiru i Hasret da je ona napustila njihovog oca i da nije želela da se uda za njega iako je molio.Ona im govori kako ju je Kemalov otac ucenjivao i ona nije uspela da se izbori za svoju ljubav.

Suzan sa decom napušta kuću.Kadir je takodje ljut nakon što čuje istinu od svoje majke i nakon što shvati da je i Hasret znala istinu.Kadir napušta kuću.Fadil je ljut nakon što sazna da je zbog Kemalove porodice bio 5 meseci u zatvoru, ljut je na sestru što je od njega krila da su oni za to odgovorni.

Kadir je prikazan kod Iba.Nilgun dolazi tu da traži sina, ali Kadir govori Ibu da ako joj otvori više mu neće biti ni prijatelj, ni brat.Ona pretpostavlja da je Kadir unutra i govori da neće otići dok joj ne otvori, sedi pored vrata i čeka.Fadil i Hasret dolaze i pokušavaju da je ubede, te je odvode kući.

Kemal zove Nilgun kako bi pitao za decu, ali mu ona ne govori da je Kadir napustio kuću.Madjide pokušava da ubedi Kemala da se ne razvodi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site