Porodica mog oca 16. epizoda!Kemal prosi Nilgun!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 16. epizoda!Kemal prosi Nilgun!

By  | 

Porodica mog oca 16. epizoda!Kemal prosi Nilgun!

Otimač zove Kemala i govori mu gde da se nadju i gde da mu ostavi novac.Kemal odlazi sa Kadirom na tu destinaciju.Moli Kadira da ostane tu i da ne ide dalje sa njim, kako i on ne bi bio meta.Kemal odlazi i daje otmičarima novac, a oni mu daju Hasret.Otmičatri pucaju u prazno i odlaze.Kadir napet i zabrinut dolazi kod oca i Hasret.Kemal mu objašnjava da je Hasret dobro i da se samo onesvestila od straha.Policija hvata otmičare.

Fadil je uznemiren što mu Kemal nije rekao da je obavestio policiju, ujedno je i uplašen.Edje priredjuje iznenadjenje Mertu i kaže mu da je čula od dece za iznenadjenje koje je želeo da joj priredi.Kaže mu da je ona priredila sve i da je na njemu samo jedno…Ona mu daje verenički prsten koji je on kupio za nju.

Kemal i Nilgun su na piće.Kemal kaže Nilgun da ih je Kadir oslobodio obećanja, ali da je on došao da nastavi gde su stali pre 25 godina.Kemal vadi prsten.Kaže da je taj prsten uzeo za nju pre 25 godina i pita je hoće li se udati za njega.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site