Porodica mog oca 17. epizoda! Kadir pretuče ujku Fadila!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 17. epizoda! Kadir pretuče ujku Fadila!

By  | 

Porodica mog oca 17. epizoda! Kadir pretuče ujku Fadila!

Nilgun pokušava da objasni da sada situacija nije najbolja za to.Mert pita Edje zar ne vidi u kakvoj je on situaciji, majka mu je na ivici nervnog sloma, a sestra mu je danas izbačena iz škole.Mert joj kaže da su mu dovoljni njegovi problemi i da mu još i ona treba.Besan odlazi.

Kadir je besan na Fadila nakon što shvati da je on sredio Hasretinu otmicu.Kadir tuče Fadila.Fadil mu se kune da je sve uradio za njihovo dobro.

Mert baca u more verenički prsten koji je kupio za Edje.Kemal i Nilgun obaveštavaju Kadira i Hasret da će se venčati.Hasrert je srećna.Kadir ga pita da li bi zaprosio njegovu majku i da Hasret nije bila oteta.Kemal kaže da je to bio težak dan za sve njih, ali da to nije uticalo na njegovu odluku, uradio je to jer voli njihovu majku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Majidje zove Kemala i kaže mu da se vrati kući, kaže da može tako da izgubi svoju decu.Govori mu da je Ćićek izbačena iz škole jer je prosula vrelu kafu na prijateljicu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site