Porodica mog oca 19. epizoda! Nilgun planira da se vrati u Adanu zbog Suzan!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 19. epizoda! Nilgun planira da se vrati u Adanu zbog Suzan!

By  | 

Porodica mog oca 19. epizoda! Nilgun planira da se vrati u Adanu zbog Suzan!

Kemal govori Mertu da više neće ići u Adanu i da je u Istanbul doveo Nilgun i decu.On mu kaže da su Nilgun i on doneli odluku da se venčaju.Mert je povredjen.

Kadir i Hasret su u kafeu.Neki tip ih slika i objavljuje sliku na društvenim mrežama.Edje dolazi i govori im da moraju da idu dok Mert ne dodje.Ona im objašnjava da je neko slikao i poslao sliku na društvene mreže.Kadir i Hasret odlaze.Mert dolazi i pita Edje gde je Kadir.Mert pokušava da automobilom udari Kadira.Njih dvoje se raspravljaju.Kadir kaže da je izašao iz kafića samo jer ga je Edje lepo zamolila.

Nilgun govori Kemalu za Suzanin dolazak i da ako je Suzan spremna da dodje na njena vrata i da joj kaže sve ono što je rekla, njena su deca u opasnosti.Nilgun mu kaže da želi da se vrati i da sve bude kao pre.Moli ga da joj oprosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site