Porodica mog oca 27. epizoda!Venčanje Kemala i Nilgun!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 27. epizoda!Venčanje Kemala i Nilgun!

By  | 

Porodica mog oca 27. epizoda!Venčanje Kemala i Nilgun!

Nilgun govori Kemalu sudbonosno da.Fadil govori Suzan da je on bacao kamenje na Nilguninu kuću i da je on i kindapovao Hasret.Govori joj da je kindapovao svoju nećaku zbog novca.Fadil kaže da su se oni zbog njega spojili i zatim njega ostavili samog, ali da on sada želi da se razdvoje i da će se to i dogoditi.Suzan mu kaže da su odustali od venčanja, ali joj Fadil pokazuje sliku sa venčanja i kaže da su se odavno venčali.

Madjide dolazi na venčanje koje je već završeno i govori Nilgun da nije pobedila jer su u svakom ćošku kuće Suzanini tragovi.

Tamer je sa Edje na večeri.U istom loklu je i Kemal sa Nilgun, decom i Ibom.Tamer im prilazi kako bih ih Kemal upoznao i tokom razgovora ih provocira.Edje je povredjena zbog očevog ponašanja i ljuta odlazi.Kadir je zaustavlja.Edje ga moli da se izvine Kemalu u njeno ime jer nije mogla da pridje.Kadir je pita da li zbog Merta.Kaže da on može da razgovara sa njim.Edje mu govori da je to sad gotovo i uplakana mu govori da je Mert bio sa nekim.

Kadir se priprema za svoj prvi dan u firmi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site