Porodica mog oca 28. epizoda!Kadir i Mert rade zajedno u očevoj firmi!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 28. epizoda!Kadir i Mert rade zajedno u očevoj firmi!

By  | 

Porodica mog oca 28. epizoda!Kadir i Mert rade zajedno u očevoj firmi!

Nilgun nalazi mindjušu od Suzan koju joj je Emine podmetnula.Mert i Suzan odlaze u kancelariju kod Kemala sa kojim je Kadir.Hasret se zapošljava kao nastavnica muzičke kulture u Ćićekinoj školi.Ćićek je besna i napušta Hasretin čas.

Kemal govori Suzan da će Kadir i Mert zajedno raditi.Mert odbija da radi sa Kadirom i napušta očev ured.Kadir i Merth razgovaraju ispred očeve firme.Kadir provocira Merta da je bolji, pametniji i uspešniji od njega.Mert kaže da će mu dokazati da greši i da će zajedno otići kod oca da mu kažu da prihvataju posao.Doda da će se brzo videti ko je bolji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mert pokušava da objasni Edje da je bio pijan i da se ne seća ničega.Edje mu govori da je sve jasno, on je pogrešan čovek, a Sedef lažna prijateljica.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site