Porodica mog oca 31. epizoda!Edje poljubi Kadira!Aziz otima Kadira i Merta!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 31. epizoda!Edje poljubi Kadira!Aziz otima Kadira i Merta!

By  | 

Porodica mog oca 31. epizoda!Edje poljubi Kadira!Aziz otima Kadira i Merta!

Mert dolazi kod Edje da se izvine i da je pita da mu pomogne oko projekta.Edje odbija da mu pomogne i kaže da je već pristala da pomogne Kadiru.Direktor zove Hasret na razgovor i pita je da li je za tu sramotu kriva Ćićek.Hasret kaže da je ona ( Hasret ) kriva za sve.Direktor kaže Hasret da možda želi da zaštiti Ćićek i da ukoliko se neka slična situacija dogodi izbaciće ih obe iz škole.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mert odlazi u kafe u kom peva Sedef.Edje tu dolazi sa Kadirom.Kadir želi da ode kada vidi Merta, ali ga Edje ubedjuje da ostanu još malo.

Nilgun odlazi u restoran gde je Kemal trebao da ima poslovnu večeru i zatiče Kemala i Suzan same.Nilgun prilazi i pravi ljubomornu scenu.Dolaze ljudi sa kojima trebaju da imaju sastanak.Nilgun se oseća glupo i odlazi.Kemal je prati.Pita je šta se dešava, otkud ona na sastanku.Nilgun mu priznaje da joj nije drago što radi sa Suzan i da noćima ne spava zbog slike ( pokazuje mu sliku na telefonu njega i Suzan).Kemal je pita da li je to ljubomorna.On je srećan zbog njene ljubomore, napušta sastanak i odlazi sa Nilgun kući.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site