Porodica mog oca 32. epizoda!Kadir i Mert su u životnoj opasnosti!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 32. epizoda!Kadir i Mert su u životnoj opasnosti!

By  | 

Porodica mog oca 32. epizoda!Kadir i Mert su u životnoj opasnosti!

Nilgun je uspaničena kada vidi snimak da su Mert i Kadir kindapovani.Ona uspaničena zove Kemala koji je sa Suzan u kancelariji.Fadil pokušava da smiri Nilgun.Kemal kaže Suzan da podje sa njim i da će joj usput sve objasniti.

Aziz zove Kemala i kaže mu da ima šanse da spasi jednog sina, samo da kaže ime.Ukoliko ne može da odluči izgubiće oba.Kemal govori policiji da tajno nadju Azizovu lokaciju što oni i čine.

Mert i Kadir su vezani u bazenu i po prvi put razgovaraju kao prijatelji.U bazen počinje da se puni voda.Kemal uzima pištolj i odlazi po svoje sinove.Nilgun i Suzan gledaju kako se puni bazen u kome su njihova deca ( preko telefona im je Aziz poslao snimak ).Mert govori Kadiru da je trebao da beži kad je mogao.Prikazan je flešbek gde vidimo da se Kadir vratio nasilnicima nakon što Mert nije uspeo da pobegne.Kadir kaže da je njegovo uverenje da nema bežanje bez brata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mert i Kadir se bore za vazduh. Kemal nalazi lokaciju i ulazi u kuću.On dolazi pored bazena…Da li je zakasnio?Da li su Kadir i Mert živi?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site