Porodica mog oca 33. epizoda!Kadira spašava porodica!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 33. epizoda!Kadira spašava porodica!

By  | 

Porodica mog oca 33. epizoda!Kadira spašava porodica!

Nilgun I Suyan dobiju kovertu sa adresom I ključem.Kemal dolazi pored bazena, ali je bazen prazan I bez vode.On obaveštava Suzan i Nilgun o tome, a zatim zajedno sa njima i Fadilom odlazi na adresu iz pisma.Oni tamo pronalaze samo Kadira.

Suzan je ljuta i kaže Kemalu da je izabrao Kadira.Kemal joj kaže da ne priča gluposti i pita Kadira šta se dogodilo.Kadir se priseća kako su ih izvadili iz bazena i rekli da je njihov otac izabrao njega-Kadira.Kadir dodaje da je ubedjivao Merta da lažu…I da je pokušavao da ga spasi, ali oni su ga negde odveli.Suzan besna odlazi.Nilgun kaže da ne može da je ostavi samu i odlazi za njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aziz je odveo Merta u šumi i želi da ga ubije, ali ga tada zove Edjin otac i govori mu da pusti Merta odmah jer su u velikoj nevolji.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site