Porodica mog oca 37. epizoda!Kemal je osumnjičen za ubistvo!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 37. epizoda!Kemal je osumnjičen za ubistvo!

By  | 

Porodica mog oca 37. epizoda!Kemal je osumnjičen za ubistvo!

Nakon što metak opali, Aziz pada.Kemal je u policijskoj stanici i objašnjava da on nije osoba koja bi nekog ubila.Suzana se sa Tamerom vraća kući i govori mu da nije želela da Kemal završi u zatvoru.Tamer je ubedjuje da će se uskoro sve rešiti.
Madjide odlazi kod policijskog inspektora i govori mu da njen sin to nikad ne bi učinio.Policajac kaže da su na oružju pronadjeni otisci njenog sina i da je istraga u toku.Doda da će sudija odlučiti da li će njen sin biti pušten.

Suzan govori Mertu i Ćićek da im je otac u policijskoj stanici i da sumnjaju da je ubio Aziza.Madjide se nalazi sa Falidom i shvatamo da je i sa njim imala dogovor.Fadil kaže da je razumeo da je Aziz trebao da ubije Nilgun, a on (Fadil ) da odgovara za taj zločin.Kaže joj da on nije glup i da je sada sve u njegovim rukama.

Fadil se nalazi sa nekim čovekom i nosi mu u torbi milion koji mu je Madjide dala.Nakon što čovek uzme novac i piće od Fadila, on pije isto, te mu se sloši.Madjide sve to posmatra.Fadil nakon što skloni telo govori Madjide da je on (Fadil ) zaslužio taj novac.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site