Porodica mog oca 43. epizoda!Mert se suprostavlja Tariku zbog Hasret!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 43. epizoda!Mert se suprostavlja Tariku zbog Hasret!

By  | 

Porodica mog oca 43. epizoda!Mert se suprostavlja Tariku zbog Hasret!

Tarik poziva Hasret na večeru.Nilgun odlazi kod Madjide i moli je da učiini nešto za Kemala, podseća je da je on njen sin.Mert otvoreno pita majku da li je ona upoznala Tarika i Hasret, ali ona to negira.Mert joj govori da svi znaju kakav je on tip.Ahmet govori Madjide da je neko smestio Kemalu i da će on saznati ko je to učinio i zbog čega.

Hasret izlazi sa Tarikom na večeru.Mert dolazi u tom restoranu.Pozdravlja se sa njima i seda za drugim stolom.Tarik odlazi do toaleta, Mert ide za njim.Oni razgovaraju u toaletu i Mert želi da mu se pridruži, ali ga Tarik odbije.Mert ga pita da li ima lepih devojaka i pita ga kako uspe da ih dobije.Tarik kaže da koristi svoj šarm i njihovu naivnost.

Nakon što Tarik želi da ode sa Hasret, Mert se suprostavlja i govori mu da je to njegova sestra i moli Hasret da ne ide sa njim.Dva čoveka drže Merta.Hasret odlazi sa Tarikom.Mert uspaničen zove Kadira da odmah dodje.Kadir i Mert odlaze po Edje i zajedno odlaze da traže Hasret.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site