Porodica mog oca 45. epizoda!Nilgun shvata da Kadir radi na gradjevini!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 45. epizoda!Nilgun shvata da Kadir radi na gradjevini!

By  | 

Porodica mog oca 45. epizoda!Nilgun shvata da Kadir radi na gradjevini!

Kadir je šokiran kad sazna za Ahmetovu saobraćajnu nesreću, krivi Madjide za istu i kaže da se na tome neće završiti.Članovi odbora predlazu Madjide za novog upravnika jer je navodno ona pokrila dugovanja firme.Madjide bira novog rukovodioca firme koji će zauzeti Kemalovo mesto-Tamera.

Suzan se priseća kako joj je Tamer za to već rekao i pita je da ako odbije tu čast u njenu korist, da li će biti njegova podrška.Suzan kaže da on nije čovek od poverenja, jer joj je mnogo bola naneo, ali Madjide je ispala dosta gora, tako da je primorana da ga drži uza sebe.Suzan je iznenadjena što Tamer prihvata nov položaj.

Nilgun vidi Kadira kako radi na gradjevini kao prost radnik.Ona odlazi u posetu Kemalu i govori mu da su izgubili Ahmeta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site