Porodica mog oca 46 epizoda!Kemal izlazi iz zatvora!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 46 epizoda!Kemal izlazi iz zatvora!

By  | 

Porodica mog oca 46 epizoda!Kemal izlazi iz zatvora!

Nilgun, Ibo i Kadir nalaze dokaze koje je Ahmet sakrio i koji su na cd-u.Kadir zove Edje i pita je da li mu može pomoći.Edje dolazi, pušten je snimak.Ahmet govori sve o Madjidinoj prevari i da ukoliko oni gledaju taj snimak, njega svakako više nema.Oni šalju Madjide snimak, a zatim Kadir i Nilgun odlaze kod nje u ured.Kadir joj preti, kaže da će snimke uništeti samo ako mu oca izvede iz zatvora.

Fadil na Madjidino naredjenje zove policiju, govori da je pravi ubica mrtav i gde se nalazi njegovo telo, on takodje govori da je Kemal nevin i prekida poziv.

Kemal izlazi iz zatvora i dolazi u vilu ,ali tamo ne zatiče Nilgun i decu.On saznaje da oni sada žive na drugom mestu.
Kemal odlazi kod Iba.Ibo mu govori da se ne ljuti na Nilgun i decu što mu nisu rekli u kakvoj su situaciji jer nisu želeli da ga rastužuju.Kemal zove Nilgun i kaže joj da ga puštaju danas iz zatvora.Hasret o toj radosnoj vesti obaveštava Merta.Mert joj kaže da će i on i Ćićek sačekati oca, srećan je.Hasret mu se zahvaljuje što joj je onog dana pomogao.Mert je otvoreno pita ko je upoznao sa tim tipom.Mert saznaje da je u to bila upletena Suzan i povredjen je zbog toga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site