Porodica mog oca 50. epizoda!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 50. epizoda!

By  | 

Porodica mog oca 50. epizoda!

Kemal govori deci da odu da odmore i da će on biti uz Suzan.Madjide govori Tameru da će kasnije da udje kod Suzan i kad se uveri da je sve u redu mogu da idu.Nakon što Kemal izadje, Madjide i Tamer ulaze kod Suzan.Suzan im daje do znanja da je svesna da su je njih dvoje i Nilgun doveli u to stanje i da će im sve vratiti.Ona im preti policijom.Policajac dolazi od Suzan da uzme izjavu zbog pokušaja samoubistva.Suzan se smeje.Madjide i Tamwer su napeti.

Doktor govori Kemalu da se nada da razume ozbiljnost situacije i da što pre treba da nadje psihologa gospodji Suzan kako ne bi ponovo pokušala nešto slično.Nilgun govori Kadiru da zna gde radi jer ga je pratila.Ona ga moli da ne radi više tamo.

Tamer i Madjide imaju nov zadatak za Falida.Fadil pokuša da uguši Suzan jastukom dok ona spava i dok je Kemal otišao po kafu.Suzan se budi i pita Fadila šta to radi.Kemal dolazi i pita ga zbog čega je tu.Sumnja da Suzan ponovo nešto muti.Suzan mu kaže da se upetljala u dosta toga, moli ga da joj da vremena da se pribere, obećava da će mu posle sve objasniti.
Nilgun je uznemirena i tužna što je Kemal svo vreme sa uz suzan u bolnici.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site