Porodica mog oca 52. epizoda! Porodica mog oca kraj serije!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 52. epizoda! Porodica mog oca kraj serije!

By  | 

Porodica mog oca 52. epizoda! Porodica mog oca kraj serije!

Madjide sedi i govori sama da je Suzan sma odabrala svoj kraj.Nilgun je napeta što Kemala još uvek nema.Suzan i Kemal nakon nesreće odlaze u hotel.Suzan traži 2 sobe, ali recepcionar kaže da imaju samo jednu.Kemal pokušava da dobije Nilgun, ali se ona ne javlja.Kemal pita Suzan zbog čega su tu došli, zašto nisu otišli kući.Suzan kaže da je tako sigurnije.

Suzan u hotelskoj sobi kaže da zna ko je to uradio,njegova majka,Fadil i Tamer.Kemal shvata da Suzan želi da mu se približi i jasno joj stavlja do znanja da u tome neće uspeti i da on voli Nilgun.On napušta hotel i vraća se kući.Kod Nilgun zatiče Fadila, te ga počne tući.Nilgun ga počinje braniti, ali se zaustavi kada čuje da je hteo ubiti Suzan.Suzan tu dolazi sa decom i kaže da je došla da se izvini.Policija dolazi i hapsi Fadila.Suzan kaže da ga je ona prijavila i kaže mu da ne brine, društvo u zatvoru će mu praviti i Tamer i Madjide.

Policija privodi i Madjide i Tamera.Kemal i Nilgun su zajedno srećni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site