Porodica mog oca 9. epizoda!Mert sazna da je Kadir Kemalov vanbračni sin!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 9. epizoda!Mert sazna da je Kadir Kemalov vanbračni sin!

By  | 

Porodica mog oca 9. epizoda!Mert sazna da je Kadir Kemalov vanbračni sin!

Maijidje ponižava Nilgun, kaže joj da joj je spasila život unuku I da će joj dati šta želi, kuću, auto, novac…Majidje im daje svoj broj telefona koji Hasret I Nilgun odbijaju da uzmu.Maidje kaže Ćićek da ne brine I da se njeni roditelji neće razvesti.Kadir se sa sestrom I majkom vraća u Adanu.Suzan pravi dobrodošlicu svom sinu koji takodje izlazi iz bolnice.

Ćićek govori Mertu da ga svi izigravaju.Ona mu kaže da mu je bubreg donirao očev sin.Mert je ljut na oca.Priseća se kako se zahvalio Kadiru I kako ga je zagrlio.Mert optužuje Kemala što je imao ljubavnicu.Kemal pokušava da mu objasni situaciju.Mert ljut seda u automobil, Edje krene sa njim.Suzan za sve krivi Kemala I kune mu se da ako se njenoj deci nešto dogodi neće ostati ništa od onih u Adani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site