Porodica moga oca 1 epizoda! Kadir diplomira, Kemal kasni na dodelu diploma!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica moga oca 1 epizoda! Kadir diplomira, Kemal kasni na dodelu diploma!

By  | 

 

 • Kadir oseća odbojnost prema vlastitom ocu jer ih je napustio
 • Kemal kasni na dodelu Kadirove diplome i kako bi se iskupio poklanja mu automobil

Suzan, Kemalova supruga odlazi kod Nilgun.Nilgun i njen muž joj govore da su došli zbog svog deteta, jer mu je preostalo još malo vremena i da mu je ona potrebna.Radnja se zatim seli 2 dana ranije.Suzan i njen suprug imaju zabavu povodom svoje godišnjice.Kadir je na terasi i gleda slike, priseća se nekih uspomena.Nilgun mu govori da se spremi jer će zakasniti.Suzan je loše volje, jer je majka od njenog supruga u njenoj kući.

Mert ( Suzanim sin ) odlazi kod oca, pokazuje mu prsten i kaže da je danas veliki dan, pokazuje mu prsten.Otac ga pita da li je rekao majci.Mert negativno odgovori.Otac ga pita da li voli Edje i kaže mu da se bori za nju bez obzira na sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kadir je na dodeli diploma, nervozan je jer mu otac nije došao na dodeli iste.Nilgun je tu i primećuje njegovu napetost.Brat pita Nilgun zar Ipekći neće doći.Kemal dolazi, ali je Kadir ljut na njega jer je zakasnio na dodeli diploma.Hadret ( njegova sestra ) pokuša da ga ubedi da se tako ne ponaša zbog majke.

Kemalova majka je neprijatna prema Suzan.Kada joj Suzan savetuje da ona ode i preuzme poslove od sina da on ne bi putovao, ona joj govori da njen sin možda ne ide samo zbog posla, već i da bi se od nje ( Suzan ) odmorio.
Kemal poklanja Kadiru skup automobil.Kadir prvo odbija, ali na nagovor drugih prihvata poklon.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site