Poslednje leto 13. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Poslednje leto - Son Yaz

Poslednje leto 13. epizoda!

By  | 

Poslednje leto 13. epizoda!

Akgun je oslobođen,za njega započinje novi život. Obećava Selimu i Selčuku Taškinu da se neće mešati u prljave poslove, pa odlučuje da oživi objekat, u kom sarađuje sa Sonerom i Erajem. Kontaktira poznatog izvođača iz Istanbula, ubeđujući ga da organizuje koncert u njegovom objektu. Jagmur je veoma srećna što je Akgun spašen. Ona ne namerava ozbiljno da shvati očevo upozorenje i da se drži podalje od Akguna.

Živeći pod istim krovom sa Selimom, Akgun zna da ne može da priđe Jagmur, ali mu je teško da se kontroliše. Shvativši da ne može da se odupre svojoj ljubavi, biće prinuđen da donese ozbiljnu odluku.

Selim će moći da privede osumnjičenog za ubistvo – Džemala, skrivajući detalje operacije od Akguna.Džanan je uverena da je Selim u ozbiljnoj nevolji.

Sve epizode Poslednje leto

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno