Poslednje leto 14. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Poslednje leto - Son Yaz

Poslednje leto 14. epizoda!

By  | 

Poslednje leto 14. epizoda!

Jagmur je iznenađena Akgunovim predlogom braka. Akgun olakšava Jagmur, govori joj da želi da objasni njihovu vezu njenoj porodici i da im objasni da žele brak. Jagmur se plaši reakcije svojih roditelja.Akguna uznemirava što se oseća kao da radi iza leđa Selimu svaki put kada je sa njim, i kaže Selimu da želi da oženi Jagmur, na mestu gde to niko ne očekuje.

Džanan je u teškoj situaciji zbog fotografija koje je poslao Halil Sadi. Ako fotografije procure, njena reputacija će biti oštećena. Halil Sadi učiniće sve što je u njegovoj moći da spreči Selima da stisne Džemala i pribavi dokaze koje ima. Selim ne želi da ugrozi Džanan i odlučuje da prvi put napusti posao.

Džanan je ljuta i traži od Selima da ne napušta posao. Istražitelji dolaze kod Selima. Istražitelj, koji ima negativno mišljenje o Selimu, veruje da je i Džanan umešana u slučaj. Dok Selim i Džanan pokušavaju da se odbrane od svojih nevolja, oni se licem u lice susreću sa bračnim predlogom Akguna i Jagmur.

Sve epizode serije Poslednje leto

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno