Posljednji poziv - 2. epizoda- 2. dio!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 2. epizoda- 2. dio!

By  | 

U ekonomskoj klasi, Dhruv, putnik koji sjedi pored Sarah pokušava da flertuje sa njom, ali ona ga ignoriše. Više je zainteresovana i gleda kako Krishnamurthy crta horoskop u svom dnevniku.
Parineeta kuca na vrata kabine pilota Joe, ali bezuspješno. Uspaniči se i odmah pozove kontrolu preko satelitskog radija. Kapetan Karan je u kokpitu i u istom trenutku i on upali radio i čuje njihov razgovor. Kiran Mirza govori Parineeta da može biti u pitanju hakerski napad, teroristički napad ili smrt.
Scena se prebacuje na drugog čovjeka koji sjedi u biznis klasi. Prikazan je flešbek njegovog lika. U pitanju je kriminalac Tyagi koji je hapšen i ima 40 slučajeva podignutih protiv njega. Tyagi zove svog astrologa i pita da li će ići u zatvor. Njegov astrolog je niko drugi do Krishnamurthy. Krishnamurthy mu odgovara da vjerujući u njegove sposobnosti neće otići u zatvor. I vraćamo se u sadašnjost, njegovo predviđanje se ispunilo jer je Tyagi sada u avionu sa novim identitetom i slobodan.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site