Posljednji poziv - 3. epizoda- 1. dio!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 3. epizoda- 1. dio!

By  | 

Epizoda počinje sa mladim kapetanom Karanom koji istražuje doline Sriangara. Susretne se i sprijatelji sa lokalnim dječakom. Vremenom se sve više upoznaju i zbližavaju. Jednog dana, Karan dobije naređenje od vazdušnog vazduhoplovstva da napadne lokaciju koja je potvrđena kao neprijateljska. Kako prelijeće letilicom preko, on prepozna da je meta koju treba napasti škola tog dječaka sa kojim se sprijateljio. On iznova ponavlja nadređenom da je to pogrešna lokacija, ali on odbija da ga sluša. Karan slaže da mu nije uspio pokušaj da bombarduje, da je nešto zapelo sa bombom, ali naiđe drugi vojni avion i bombarduje školu.
Kasnije, Karan podnosi ostavku sa dužnosti i stalno ima osjećaj krivice kada počne da razmišlja o svim životima koje je neznajući oduzeo. Usprotivi se svom nadređenom govoreći o nedužnima kao kolateranoj šteti i da ljudi koji služe vojci su samo oružja u rukama viših.
Flešbek završava. Sada, kapetan Karan je napet i priča sa svojim mrtvim kopilotom. Govori da kada sleti, kada budu slušali razgovor iz kabine, svi će misliti da je on ubio obojicu i proglasiće ga teroristom. Prebaci na radio sa kontrolnim tornjem i vodi jedan neobavezan razgovor sa Kiran i uvjerava je da će sletiti prinudno, ona je nepovjerljiva i skeptična.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site