Posljednji poziv - 3. epizoda - 3. dio!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 3. epizoda – 3. dio!

By  | 

Nazad u ekonomskoj klasi aviona, Sidharth šeta po avionu kada zapazi horoskopske crteže Krishnamurthy. Priđe i sjedne kraj njega.
Kiran pokuša kontaktirati kapetana Karana i upita opet za pilota Joe. On govori da je usred procedure sletanja i prekine. Kiran govori antiterorističkom timu da se Karanu ne može vjerovati, Joe je ili mrtav ili zarobljen.
Nazad u kokpitu, Karan osjeti promjenu u Kiraninom tonu i njenim pitanjima i postaje svjestan da je Kiran shvatila da je lagao o Joe.
U ekonomskoj klasi, Sidharth i Krishnamurthy su udubljeni u razgovor o duhovnosti. Sidhart mu govori da on ima sav luksuz na svijetu i svjetski uspjeh, ali sada želi da zna da li će umrijeti. Krishnamurthy odbije da mu kaže datum smrti, odgovor na to pitanje će prouzrokovati tugu velikog broja ljudi. Sidhart insistira, pa predloži da ga nauči osnovama astrologije pa neka sam shvati svoju sudbinu. Krishnamurthy pristane da ga obuči i prihvati ga kao svog učenika.
Vidimo Krishnamurthy sjećanje i vidimo da je pročitao horoskop i da zna da mu je suđeno da umre u stranoj zemlji zbog srčanog udara.
Karan je u kokpitu i spreman za slijetanje. Jako je uznemiren jer će biti okrivljen za smrt dva pilota. Predomisli se i smišlja strategiju. Nazove Kiran i govori da ima neke uslove prije sletanja. Glavni u avionskoj kontroli leta Nilesh Kale se oglasi, nisu spremni ni za kakve pregovore sa njim. Karan je iznervira kada shvati da je avionska kontrola leta na pozivu sa njim. Govori da nije ni on tip koji voli pregovarati i prekine.
U tornju vide da Karanov avion počinje da uzlijeće. On je ljut i nema namjeru da sleti.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site