Posljednji poziv - 6. epizoda - 1. dio!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 6. epizoda – 1. dio!

By  | 

Dhruv govori Sarah kako je žrtvovao karijeru zbog žene koju voli. Sarah to osuđuje, ne slaže se sa njegovom odlukom, sve dok joj on ne pokaže sliku te žene.
U prošlosti vidimo kako je Dhruv jako blizak sa svojom bakom. Ona mu daje i ono malo novca što ima kako bi mu platila njegov trening fudbala. Godinama kasnije, Dhruv dolazi u posjetu svojoj baki, ali ona ga ne raspoznaje jer ima Alchajmerovu bolest.
U drugom sjećanju, saznajemo da Sarah nije imala srećno djetinjstvo. Stalno je prisustvovala svađi svojih roditelja, a potom je svjedočila i očevom odlasku od kuće.
U kokpitu, alarmi za opasnost se oglašavaju, kapetan Karan gubi kontrolu nad letom. Iznenada vidimo kako duša pilota Abhimanyua napušta njegovo tijelo. Shvata da je mrtav kada ne uspije da uspostavi komunikaciju sa ostalim članovima na avionu. Hoda i neko sem Krishnamurthy ga ne vidi. Krishnamurthy mu kaže da sjedne do njega što Abhimanyu i učini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site