Posljednji poziv - 6. epizoda- 3. dio!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 6. epizoda- 3. dio!

By  | 

Karan priča sa sobom kako zna koja je taktika kontrolnog tornja ukoliko avion nastavi da ponire.
Prikazan je njegov flešbek. Vidimo da onaj dječak iz Kasmira Hakif priča kako će biti drugačiji vojnik kad poraste. Karan shvata da on govori da će biti terorista. Hakif nastavi da mu je otac rekao da se indijska vojska bori za zemlju Kasmira, a ne za ljude. Sad je prikazan još jedan flešbek gdje se daje naznaka da je možda Karan pod pritiskom nadređenog bio taj koji je bombardovao Hakifovu školu.
Nazad u sadašnjost, u biznis klasi Parineeta dok čisti nađe Sidhartov satelitski telefon. Sakrije se u kupatilu i zove kontrolni toranj. Govori Kiran da je pilot Joe mrtav, a da je Karan nestabilan. Kale joj objasni svoj plan i naredi joj da otvori vrata za teret. Ona urafi kako joj je tražio i dok se vraća kroz putnički dio, vidi kako Giselle miješa dvije korištene vode i daje putniku. Sjeti se kad je rekla Giselle da odnese kafu Joe. Upita je kako je spremila kafu Joe. I njena pretpostavka je tačna, Giselle mu je dala otrovanu šolju iz koje je Abhimanyu pio. Govori joj da nije lagao Karan kada je rekao da nije ubio Joe, ona ( Giselle) je. Shvati i da je Abhimanyu popio Karanovu kafu greškom. Prisjeti se da je Karan sipao nešto u svoju šoljicu i rekao da su vitamini.
Epjzoda završava sa borbenim avionom koji leti iznad avions Skyline 502.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site