Posljednji poziv Otkrivena je najveća Kiranina tajna! Ko je njen sin??

Indijske Serije

Posljednji poziv – 7. ep. – 2. dio – Otkrivena je najveća Kiranina tajna! Ko je njen sin??

By  | 

Kiran pita Kale da odgodi izvršenje plana odmah. Kapetan Karan traži inžinjere koji ga mogu uputiti kako da popravi kvarove. Kiran preusmjeri poziv ka inžinjeru Sushantu.
Sushant navodi Karana kroz razne procedure kako bi otklonio kvarove, ali uzalud, avion ne radi.
Indijski ministar odbrane je obavješten o mogućnosti pada leta Skyline 502 u Indoneziju. Daje dozvolu Kale da nastavi sa planom ukoliko bude potrebe. Kiran zove Karana i saznajr da se električni sistem povratio i da on ima kontrolu nad avionom. Kale veli da je i dalje rizično, nastaviće sa svojim planom. Kiran ga moli da to ne radi, ali on ipak izdaje naređenje.
Karan namjerno okrene avion u zonu za koju zna da kontrolni toranj nema dozvolu da djeluje i napada. Kale je primoran da odgodi misiju.
Nazad u kokpitu, Karan govori Parineeti da neće spustiti avion. Upali opet komunikaciju sa kontrolnim tornjem. Ljut je na Kale i Kiran zbog plana. Kale govori da je samo pratio naređenja. Prikazan je flešbek proslave vjenčanja gdje je Karan vidio kolegu pilota koji je bombardovao Hakifovu školu. Kada ga on suoči sa njegovim djelima, pilot kaže da je samo pratio naređenja.
Sada, Karan odbija da sarađuje sa kontrolnim tornjem oko sletanja aviona.
Kaleov kolega je pronašao informacije o Kiranovoj prošlosti.
Epizoda završava kada Kale govori Kiran da ona ne može pregovarati sa Karanom jer je ona emotivno kompromitivana. Zna da je kopilot Abhimanyu koji je mrtav bio njen sin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site