Posljednji poziv - 8. ep. - 3. dio - KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 8. ep. – 3. dio – KRAJ SERIJE!

By  | 

Karan se prisjeti Kiraninih riječi o tome kako će neki roditelji ostati bez svoje djece i kako je dijete nazvala “šampion”. Pogleda u ruku Abhimanyua i vidi to istetovirano na njoj. Poveže stvari. Odmah nazove toranj i pita Kiran da li mu može oprostiti. Kiran ćuti. Karan pokuša zaustaviti suze i izviniti se Kiran. Ona mu na kraju oprosti. Karan plače i govori da on oprašta sedamnaestogodišnjaku koji mu je ubio porodicu. Nastavi da ne može da oprosti sebi. Završi riječima da mu je bila čast pilotirati sa Abhimanyuom i pričati sa njom. Avion sada vidno pada ka zemlji. Karan popije otrovane tablete.
Sada vidimo da je avion kraj staze za slijetanje koja je blizu mora. Avion počne naglo da se trese, a Karan dobija objavještenje da je stajni trap otkazao odnosno van funkcije. Potom Karan  izgubi svijest.
U tornju čekaju na nesreću sa knedlama u grlu i bez daha.
Karanu počinje izlaziti pjena na usta i avion pada u vodu. Vidimo kako polako tone  u vodu.
U sledećoj sceni su prikazani ljudi koji su preživjeli, ali i oni koji nisu. Sidhhart je imao sreće i preživio je let, kao i Sarah. Kiran dobije poziv od prijateljice novinarke. Ona je pita da bira između dva naslova: ” Labilni pilot srušio avion, 126 mrtvih” ili ” Bivši vojni pilot spasio 174 života”.
Scena se prebacuje na memorijalnu ceremoniju svih poginulih u letu. Saznajemo da su Parineeta, Tyagi, Giselle, Dhruv i Karan mrtvi.
Sidhharth odlazi do kuće Krishnamurthy i emotivan je kada vidi njegovu biblioteku i knjige koje je napisao.
3 godine kasnije, vidimo kako Sarah renovira kuću Dhruvove bake. Siddhart je  svetac i obučen je kao Krishnamurthy i propovjeda studentima. Vidimo kako mu se duh Krishnamurthy smješi.
Kiran je usvojila dijete i nazvala ga Abhimanyu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site