Posljednji poziv - 8. epizoda- 2. dio!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 8. epizoda- 2. dio!

By  | 

Posljednji poziv – 8. epizoda- 2. dio!

Kapetan Karan govori da želi da umre u vazduhu, kao pravi vojni pilot. Kiran doda da će da se složi sa njegovim uslovima, niko se neće ni približiti avionu 30 minuta prije slijetanja. Karan odbrusi da laže, zna da ona nema dozvolu odnosno ovlaštenje da ispuni njegove uslove. Onog momenta kad sleti, biće uhapšen i mučen. Kiran prihvati svoju grešku. Govori mu da je ima sina koji je pilot. Zna kroz šta on prolazi, zna da ga je nesreća i smrt njegove porodice razorila emotivno. Ali ubijanje nevinih ljudi mu neće vratiti porodicu, samo će učiniti da mnogo porodica prođe kroz ono što je on prošao. Karan prekine poziv.
Nazad u dio za putnike, Tyagi je ljut na Krishnamurthy jer ga nije upozorio na mogući pad aviona i dozvolio mu je da se ukrca. Siddharth ispituje Krishnamurthy o smrti i životu posle nje. On govori da će mu dati poslednju lekciju. Sklopi ruke i kanališe svo znanje koje ima i šalje Sidharthu. Kada ga on upita za slike koje je vidio, Krishnamurthy mu govori da je to univerzum, nije iluzija. Ubrzo vidimo da Krishnamurthy umire mirno od srčanog udara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site