Povezanost 24. epizoda!

Povezanost-Vulsat

Povezanost 24. epizoda!

By  | 

Povezanost 24. epizoda!
Tashin je oteo Feride, odveo je na pusto mesto i pretio joj, a Aziz nakon toga izgubi strpljenje. Aziz će se sresti s ocem licem u lice, a to je ono čega se Tahsin najviše boji.

Dok je Aziz svjestan svih igara koje se odvijaju u firmi, Nehir misli da je kontrola nad Azizom i firmom još uvek u njenim rukama. Tahsin nudi posao Feride kako bi se nje rešio. Feride ostaje zaglavljena između ljubavi i porodice.

Igrice od Nehir i udaljenost od Aziza čine da se Feride oseća usamljenom i napuštenom i prisiljavaju je da donese odluku. Hasibe kod kuće čini sve kako bi Feride otišla. Savez koji je sklopljen između Nehir i Hasibe neće uticati samo na Feride, već i na Kerema koji će imati koristi od toga.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site