Povezanost 31. epizoda!

Povezanost-Vulsat

Povezanost 31. epizoda!

By  | 

Povezanost 31. epizoda!
Aziz shvata da je jedini način daukloni svoje sumnje da dovrši misiju koju mu je dao Nedžmi. Kada se vrati iz zamke u koju je upao, dolazi licem u lice sa tajnim simbolom svog neprijatelja.

Nakon preseljenja u novu kuću, Feride pronalaziti neke stvari od svoje majke i to joj pomaže da je ponovo upozna.Feride se tako suočava i sa mračnim i sa svetlim stranama prošlosti i to je dovodi u veoma emotivno stanje. Ujedno se suočava i sa Hasibe, koja sada otvoreno pokazuje svoju mržnju prema Feride.

Nakon susreta sa Bulentom, Kerem odlazi da istraži laž u koju sumnja i koju su mu godinama govorili. Prvo počinje s onim što mu je Aziz rekao i dovodi Aziza pred Alis.Zbog svih igara, Aziz se počinje ponovo gubiti. U momentu kada Salih izađe iz svoje osame, ”putnik počinje uklanjati stvarne prepreke na svom putu”.

Serija Vulsat sve epizode

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site