Povezanost 40. epizoda!

Povezanost-Vulsat

Povezanost 40. epizoda!

By  | 

Povezanost 40. epizoda!

Aziz je suočen s mogućnošću gubitka pozicije predsednika uprave, kao i čitave svoje reputacije u poslovnom svetu kad Kerem na internetu pusti video tuče. Aziz je gotovo spreman odustati, ali uz tajnu koju mu govori Salih baba, pronalazi u sebi snage za nastavak borbe.

Nakon što sazna da je Tahsin ubica njene tetke, Feride se okrenula ka svojoj tamnoj strani i koristeći ono što skriva u svojoj torbi kreće za Tahsinom.

U nameri da spreči Kerema da preda policiji dokaze na osnovu kojih bi mogao biti uhvaćen, Tahsin je prisiljen predati Keremu sve deonice. Međutim, čekajući predaju deonica u zamenu za dokaze, suočen je sa zlim iznenađenjem koje mu je Kerem pripremio. Dok se Tahsin pokušava nositi sa svim problemima, stiže Feride na obračun.

Da li će Feride i Aziz moći stvoriti čvrsto korenje svoje ljubavi, uprkos svim problemima?

Sve epizode serije Povezanost ( Vulsat )

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site