Povezanost 42. epizoda!

Povezanost-Vulsat

Povezanost 42. epizoda!

By  | 

Povezanost 42. epizoda!

Aziz koji je ostavio oca u zatvoru ne može stupiti u kontakt sa Feride. Kad primi poziv od Kerema, upućuje se u holding.

Nakon svega što je doživela, Feride ne može smoći snage da razgovara sa Azizom. Ali sa posetom Serpil u njoj se budi nova nada. Je li Aziz preko Serpil poslao ponudu za Feride?

Kerem pronalazi psihologa koji će hipnotizovati Alis kako bi mogla pričati, nadajući se da će tako saznati istinu o svom ocu.Hoće li na taj način Kemal saznati gde mu je otac?

Dok Aziz pokušava otkriti tajnu koja se krije iza minijature, Feride grozničavo radi u svom ateljeu… Kako dan prolazi sprema se iznenadjenje.

Sve epizode serije Povezanost ( Vulsat)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site