Pratiša Banerdži (Pratyusha Banerjee) - godišnjica smrti, život i delo!

Glumci

Pratiša Banerdži (Pratyusha Banerjee) – godišnjica smrti, život i delo!

By  | 

Pratiša Banerdži (Pratyusha Banerjee) – godišnjica smrti, život i delo!

Napomena: Ovo je muzički post! Kliknite na narandžasto dugme kako bi poslušali pesmu “Koi Umeed” od Alija Zafara. Mislim da odgovara nameni.

Prošlo je tačno godinu dana od tragične smrti mlade glumice, njenog (samo) ubistva. Verovatno nikada nećemo saznati pravu istinu niti će pravda ikada biti zadovoljena. Ipak, svi koji su znali Pratišu, bili to njeni prijatelji, porodica ili fanovi, znali su da je to bila jedna veoma vedra, živahna osoba, puna života. Tako treba i da je pamtimo. Neka baš ovaj tužni dan, 1. april bude dan sećanja na nju, na to kakva je ona bila, na njene uspehe, život i delo. Ne trebamo zaboraviti taj nemili događaj ali neka ružna sećanja ostanu u zaboravu a neka njeno delo živi večno. Ovde možete pogledati njenu biografiju, zanimljive podatke, ono što je radila u glumačkom svetu i naravno slike koje nikada ne blede i koje nas podsećaju na njen vedar duh i najlepši osmeh. Ne mogu reći uživajte kao u galeriji na kraju serije ali u ovom danu nosite uspomene koje imaju veze sa onim što je radila i bila a ne sa njenom smrću i mogućim nagađanjima vezanim za njenog dečka Rahula. Ona počiva u miru tamo gde treba, nadamo se srećna i zadovoljna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Biografija: Pratiša Banerdži rođena je 10. avgusta 1991. godine u Džamšedpuru, najvećem gradu indijske države Džarkand od roditelja Šankara i Some Banerdži. Svi prijatelji su je zvali “Piyu”, bila je veoma druželjubiva i obožavala je da peva i da se druži sa prijateljima. 2010. godine preselila se u Mumbaj kako bi potražila sreću i zakucala na vrata glume.

We don’t own the pictures.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site