Pratiša Banerdži (Pratyusha Banerjee) - godišnjica smrti, život i delo!

Glumci

Pratiša Banerdži (Pratyusha Banerjee) – godišnjica smrti, život i delo!

By  | 

Sreća joj se osmehnula najpre manjom ulogom u seriji “Rakt Sambandh” (“Krvne veze”) a zatim je došla prekretnica u njenoj karijeri i uloga koja ju je vinula u zvezde. To je naravno uloga u seriji “Balika Vadhu” odnosno u “Maloj nevesti”. Dobila je glavnu ulogu i sa njom osvojila srca ne samo Indijaca već i ljudi iz celog sveta. Naša zemlja je imala tu sreću da pogleda istoimenu seriju i uveri se u njen talenat. U “Nevesti” je ostala tri godine i onda je napustila seriju spremna za nove poduhvate i nove uloge. Učestvovala je u emisijima takmičarskog karaktera poput “Kitchen champion”, “Jhalak Dikhhla Jaa”, “Big Boss”, Kaun Bhanega Crorepati” i “Power couple”. Posle “Male neveste” njene zapažene uloge bile su u serijama “Hum Hain Na” (2014 – 2015), “Sasural Simar Ka” (2015). Pojavljivala se u mnogim serijama poput “Swaragini”, “Pyaar tune kya kiya”, “Itna karo na mujhe pyaar”, “Kumkum bhagya”, “Aahai”, “Adhuri Kahani Hamari” i “Yeh Vadaa Raha”. Osvojila je brojne nagrade za ulogu Anandi i bila nominovana za dobro odigranu ulogu veštice Mohini u Simar. Ko zna koliko bi uloga i uspešnih serija još bilo, no ipak ne vredi pričati o tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zanimljivosti: Njeni omiljeni glumci bili su SRK i Kađol, najviše je volela jesti pani purri dok joj je omiljeni film bio “Kuch kuch hota hai”. Imala je dve duge veze – sa biznismenom Makarandom Malhotrom i glumcem i producentom Rahulom Singom. Ulogu Anandi dobila je zahvaljujući najviše glasova od strane publike. Jedna od njenih najboljih prijateljica sa televzije bila je Kamija Punđabi (nama poznata kao Prito iz Šakti).

We don’t own the pictures.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site