Pratyusha Banerjee - fotogalerija - " Srećan rođendan..."

Glumci

Pratyusha Banerjee – fotogalerija – ” Srećan rođendan…”

By  | 

page

Pratyusha Banerjee – fotogalerija – ” Srećan rođendan…”
Povodom nesuđenog 25 – og rođendana ove prelijepe, mlade i talentovane glumice koja je rano napustila ovaj svijet i sve drage ljude i fanove, ubačena je ova fotogalerija. Posvećena je Pratyushi Banerjee, koja se proslavila ulogom Anandi u ‘Maloj nevjesti’. Takođe smo je gledali u seriji ‘Sasural Simar Ka’ kao vješticu Mohini i u ulozi Sagarike u ‘Hum Hain Na’.
Jedino što možemo sada jeste da se nadamo da će krivci biti kažnjeni i da će njena čista, nevina duša pronaći mir i spas.
” Nisi dugo uživala u svemu što si postizala, a Bog te uzeo sebi. Tako je to , uvijek uzima one najbolje, najmilije i one koji su željni života. Došli su ti dani bola, tuge i proklinjanja trenutka kad si nas napustila. Ali zapamti, ANĐELI SE NE ZABORAVLJAJU.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!