Presuda - 9. epizoda- Ceylin nakon svega odlazi od Ilgaza!

Turske Serije

Presuda – 9. epizoda- Ceylin nakon svega odlazi od Ilgaza!

By  | 

Nakon što Engin okrivi oca za ubistvo, Ceylin i Ilgaz shvataju da moraju pronaći način da okrive Engina. Koriste metod koji je predložio Ilgaz. Yekta govori Parsu da je bio sa njom u noći ubistva tako da je mora spasiti. Pars indirektno zaprijeti Enginu.
Ceylin dodiruje Ilgazov ožiljak nakon tuširanja, zamalo se poljube. Metin se u potraži sa Zaferovim nestalim lešim součava sa neočekivanim iznenađenjem.
Nakon što saznaju da Çinar nije ubica, Ceylinina majka i sestra pitaju Parsa da li je to istina. Ako jeste, moraju se izviniti Ceylin.
Ilgaz posjeti Engina u zatvoru i govori mu da ne ide nigdje, našao je dokaz protiv njega. U pitanju je video snimak koji ga je zabilježio. Govori Ceylin da je gotovo, srećni su i zagrle se. Ali ta sreća neće dugo trajati jer Ceylin govori da je sve gotovi i odlazi, a Ilgaz ostaje u bolu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site