Presuda - od 35. do 37. epizode - Ko je ubio ljude nađene u bunaru?!

Turske Serije

Presuda – od 35. do 37. epizode – Ko je ubio ljude nađene u bunaru?!

By  | 

35: Ilgaz i Ceylin su ostavili sve nevolje iza sebe i uživaju u trenucima nakon vjenčanja. Yekta je izgubio svoju reputaciju, novac i ženu i sada živi na ulici. Metin se penzionisao, a uprokos Osmanovim naporima da ostanu u braku, Eileen više nije ista. Çinar je ljut na prijatelje i na svoj život dok Eren nalazi 4 leša u bunaru. Proces pretvaranja neprijatelja u prijatelje i obrnuto je počeo.

36: Prije nego što se Ilgaz oporavi od šoka zbog anonimne poruke koju je dobio, mora da se suoči sa Ceylin. Pošto ne želi da je umiješa u ovaj slučaj, mora donijeti jako tešku odluku koja će uticati kako na njihov odnos, tako i na istragu. Tim ulaže sve napore da nađu Nevinog ubicu, a Pars je u do sad nikad viđenom stanju, pun bijesa i osvete. Sada je ovaj tim na testu, uključujući i novu vezu između Parsa i Derye. Yekta opet dolazi protiv Ceylin. Ilgaz, Ceylin i Pars daju sve od sebe da saznaju istinu, a to je ko je ubica. Nisu mogli ni da zamisle pitanja i mogućnosti do kojih ih ovo ubistvo vodi.

37: Ilgaz predosjeti da im je postavljena zamka da ih namami u hotel. Činjenica da je lift u kom je Ceylin trebala biti namješten da dovede do smrti uznemirava svakoga jer im ova istraga utiče na privatni život. Pars se nalazi na raskrsnici između smrti svoje sestre i svoje pozicije na poslu. Polako tim saznaje sve informacije o ljudima koji su pronađeni u bunaru, a jedini živi svjedok je nestao iz bolnice. Ilgaz je iziritiran Ceylininim ponašanjem. Oboje pokušavaju da razdvoje posao i privatni život, ali im teško ide.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site