Presuda - od 47. do 49. epizode - Koju tajnu krije Erguvan porodica?

Turske Serije

Presuda – od 47. do 49. epizode – Koju tajnu krije Erguvan porodica?

By  | 

47: Parlino priznanje donosi Ceylin teži teret nego što može ponijeti, čak iako nije ništa kriva. Sa druge strane je čovjek koga voli i njena vjera u pravdu, a sa druge strane porodica. Svi posebno Gul i Eileen su u panici. Moraju da sakriju svoje tajne i smišljaju novi plan. Situacija vodi Erguvan porodicu na opasan plan. Derya pokušava riješiti Ardin slučaj. Ilgaz se osjeća zarobljeno u svim događajima i uzima Ceylin za ruku i odvodi je na drugačiji i miran put gdje mogu slobodno disati.

48: Ilgaz i Ceylin ostavljaju svoje probleme u Istanbulu i odlazu u Kapadokiju. Ali anonimni imejl mijenja sve. Erguvan porodica čini sve da ne izgubi i Parlu nakon svih gubitaka koje su doživjeli. Eileen i Osman preuzimaju veliki rizik. Derya prihvata Parsovu ponudu za brak. Ceylin i Ilgaz su se zakleli da neće kriti ništa jedno od drugog, ali součavaju se sa poteškoćama pri povratku u Istanbul.

49: Konflikt između Ceylin i Ilgaza raste sve više zbog Serdarove smrti. Ceylin je na testu između savjesti i vjere u pravdu i želje da zaštiti svoju porodicu bez ozbira na posljedice. Ali ruke su joj sve više vezane. Derya počinje pripreme za vjenčanjr, ali dobije novi slučaj ubistva. Ubistvo novinara Berkanta. Ilgaz i Ceylin su došli do tačke koje uopšte ne zaslužuju, što rastužuje sve u njihovom okruženju, a sada imaju suđenje gdje će donesena odluka uticati na sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site