Pretto dovodi devojku za Harmana!

Indijske Serije

Shakti ( 115 ep. )31.10.2016.,Pretto dovodi devojku za Harmana!

By  | 

pagePretto dovodi devojku za Harmana!

Epizoda počinje kako Somija razmišlja da joj je Surbhi rekla da Mahinder i Nimmi žele da je udaju.Surbhi joj kaže da ne može da se uda bez njenog prisustva.Somija kaže da će reći Harmanu i da će je on dovesti.Harman je pita da li je poludela i kaže da je kinari čekaju ispred kuće.Nakon što se Harman vrati iz kupovine kaže Somiji da kinare nisu više ispred njene kuće i da je može bezbedno odvesti.Somija je tužna.Harman joj kaže da se spremi.On je tužan iako je ispunio obećanje i vratio Somiju.

Pretto zove Rani i kaže joj da se Somija vraća kući zbog Surbhinog venčanja.Rani kaže Raveeni da je sada njihov plan jednostavan i da će kindapovati Somiju iz kuće.Bebe stavlja haldi na Surbhinom licu i blagosilja je za srećan život.Neka dama pita za Somiju.Harman dolazi sa Somijom.Surbhi je srećna i grli je.Nimmi je takodje grli srećna i emotivna.Mahinder se zlobno smeška.Somija plače dok grli Surbhi i Nimmi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Somija i Harman stavljaju haldi na Surbhino lice.Somija zatim odlazi sa Nimmi u sobu.Nimmi je pita zbog čega je došla jer nije bezbedno.Harman dolazi i kaže da će sve biti u redu, da je Saya obećala, a da kinare nikad ne lažu.On kaže da mu je Saya rekla da se sada on brine za Somiju, on je doveo kući i sada odlazi da se brine za svoju majku.Nimmi mu kaže da je on dobar mladić i da treba da se drži podalje od Somije.Harman joj traži da mu obeća da će Somiju odvesti što dalje.Kaže joj da se lepo stara o njegovoj Gulabo ( Somiji ) i da ne dozvoli ikada da joj oči budu suzne.Nimmi je emotivna.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site