Prkosna ljubav - 1. epizoda (uvod u seriju)

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 1. epizoda (uvod u seriju)

By  | 


Prkosna ljubav – 1. epizoda (uvod u seriju)

Ova uzbudljiva priča je o ljubavi Kamile i Danijela, koji se upoznaju u nezgodnom trenutku, ali, kao uvek, pravu ljubav ništa ne može sprečiti. Uprkos nepoverenju, zavisti i želji za osvetom, njih dvoje uspevaju da prebrode sve prepreke.
Kamilin verenik Luis pogine u nesreći nekoliko dana pre njihovog venčanja, ona pada u tešku depresiju. Istovremeno u Čileu, Danijel ženi Mirijam, devojku koju istinski voli. Dok u međuvremenu, Kamila odlazi na imanje svog strica Danijela, gde počinje da radi kao veterinarka. Hacijenda dona Danijela, „La Malkerida”, bavi se uzgojem bikova za koridu. Nakon nekog vremena Danijel očekuje rođenje svoga prvog deteta, a Kamila se udaje za Alonsa, upravitelja stričevog imanja. Međutim, Alonso je čovek sumnjivih morala i namera, što don Danijel otkriva i odluči da svo svoje bogatstvo ostavi vanbračnom sinu, koga ima, čime želi da zaštiti Kamilu od Alonsa.
Kada Danijel sazna da ga je neki čovek u Meksiku imenovao naslednikom gotovo celog imanja, odluči da ode u Meksiko kako bi preuzeo nasledstvo, ali upada u zamku, te završava u zatvoru. Danijel sumnja da mu je neko iz porodice Monterde, ko je znao da će biti naslednik, možda smestio klopku. Beži iz zatvora i dolazi u Meksiko kako bi saznao istinu. Veruje da je Kamila kriva za sve što mu se desilo, ali se svejedno zaljubljuje u nju. Sa druge strane, Kamila se razočarala u supruga i u brak, ne samo zato što je Alonso impotentan, već zato što je nasilnik. Danijel menja identitet, i postaje Andres, novi radnik velelpnog imanja koje mu zapravo pripada. Tamo otkriva da su zapravo Alonso, njegova majka Isadora i Dionisio ti koji su ga se pokušali rešiti vodeći se ličnim i finansijskim razlozima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site