Prkosna ljubav – 13. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 13. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 13. epizoda
Danijel se grozno oseća zbog činjenice da je Danijelov vanbračni sin i da mu je majka to prećutela.
Kamila kaže Alonsu da je trebao dati drugačiji posao momku svoje sekretarice. Ona ga sarkastično da li on zaista misli da putovanje može rešiti njihove probleme. Sugeriše mu da bi bilo bolje da svoje probleme reši sa lekarom. Alonso joj ljutito kaže da ona izbegava bliski kontakt s njim.
Otac Baldomero se iznenadi kada upozna Andresa i odmah mu kaže da zna da je on Danijel Diaz Akosta. Danijel to pokušava da negira, međutim na kraju sve prizna svešteniku, ali kao ispovednu tajnu. Otac Baldomero ga pita zašto je optužen za ubistvo svoje supruge. Danijel mu odvrati da je nevin i da je došao kako bi saznao istinu.
Dionisio pita Isadoru zašto se pojavila u restoranu u kojem je on ručao sa Agustinom. Isadora mu kaže da je htela da ga podseti da ne može da se poigrava s njom. Dionisio joj odgovori da joj već pre rekao da će zavesti Agustinu zbog Kamile. Ona mu govori da ne zaboravi da su partneri. Osim toga, ona je ta koja je nagovorila Alonsa na brak sa Kamilom.
Danijel veli ocu Baldomeru da je zbog porodice Monterde izgubio ženu i dete. Sveštenik mu kaže da se Kamila daje sve od sebe da poštuju njenog pokojnog strica.
Ubrzo, sveštenik Baldomero pojavi se na imanju La Malkerida i govori Kamili i Agustini da želi razgovarati sa njima o Danijelu Diazu Akosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site