Prkosna ljubav – 16. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 16. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 16. epizoda
Rafael kaže Kamili da je traže ljudi sa imanja La Malkerida jer je njen suprug prevezen u bolnicu kolima Hitne pomoći.
Otac Baldomero želi da Natalija istraži koje je dokumente Danijel Monterde video kada je odlučio ostaviti sav imetak Danijelu Diazu Akosti. Natalija sazna da je Alonso izbrisao sve datoteke u računaru.
Lekar kaže Kamili, Isadori i Dionisiju da je Alonso doživeo srčani udar, a to mu se dogodilo jer je uzeo lek za potenciju bez lekarske preporuke. Alonso je srčani bolesnik, a lek je uzeo dok je bio u hotelu s nekom ženom. Isadora moli Kamilu da poseti Alonsa i neka joj on objasni zašto je to učinio. Kamila odbija to učiniti jer se oseća poniženom.
Isadora u svoj svojoj ljutnji izvređa Alonsa i prebaci mu što je slagao da je njegov problem rešen. Kaže mu da je Kamila sve doznala i ostavila ga, te da se nada da bi mogao rešiti svoj problem. Zameri mu što je uništio njene planove.
Andres (Danijel) pita Kamilu hoće li prevariti muža, znajući da je on bio njoj neveran. Kamila mu govori da će se najpre rastati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site