Prkosna ljubav – 19. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 19. epizoda

By  | 

Pablo traži od Kamile da mu pomogne da vidi Luz Mariju. On objašnjava Luz Mariji da je Ileana samo gošća njegovih roditelja, a da je ona (Luz Marija) žena koju voli i želi kao svoju ženu. Luz Marija sa entuzijazmom pristaje na brak, ali napominje da je još uvek maloletna. Pablo joj kaže da će uskoro postati punoletna i da bi mogli da se venčaju na njen rođendan. Danijel kaže Vivijani da je izgubio ženu i dete i da je došao na imanje La Malkerida da sazna istinu. Marijano kaže Pablu da je premlad za ženidbu i da treba da obavesti svoje roditelje. Pablo mu otkrije da njegovi nikada neće prihvatiti Luz Mariju jer je ona iz siromašne porodice, pa se mora oženiti u tajnosti. Alonso daje Kamili ružu, a ona ga pita zašto se pretvara da je sve u redu kada zna da ona želi razvod. On joj kaže da joj nikada neće dati razvod, a Kamila odgovara da bi mogla da dobije razvod i poništenje crkvenog braka jer nikada nisu bili intimni. Dionisio kaže Kamili da ima kopiju umrlice Danijela Diaza Akoste i da sada nema sumnje da je mrtav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site