Prkosna ljubav - 24. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 24. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 24. epizoda
Natalija kaže Alonsu da već ima sliku Danijela Diaza Akoste. Kamila uzrujano pita Alonsa šta će mu Danijelova slika i zašto joj ne priča šta radi. Alonsu će slika biti dokaz kako Danijel izgleda, u slučaju da se pojavi, jer je došlo do greške i pronađeni leš nije njegov. Dakle, ni njegova umrlica ne važi. Kamila još uvek ne razume zašto mu je potrebna slika. Isadora joj kaže da zapamti da je Danijel zločinac i da im može nauditi. Kamila kaže da ako se Danijel pojavi i zatraži svoje nasledstvo, neće odbiti da mu ga da.
Isadora govori Leonsiju da će mu dati deo svog novca, a ostatak će dobijati malo po malo jer bi inače morao da otvori bankovni račun i ne bi znao kako opravdati toliki novac, a na taj način će potaći istragu. Leonsio joj govori da želi da Andres ode. Isadora mu kaže da ne može zahtevati ništa jer je sveštenik još uvek živ.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site