Prkosna ljubav – 3. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 3. epizoda

By  | 


Prkosna ljubav – 3. epizoda

Alonso je nasilan prema Kamili. Ona mu kaže da se udala srećna i puna nade, ali njihov medeni mesec se polako pretvara u pakao, a ona želi da se vrati na imanje. Danijel kaže Nataliji da izbriše datoteku koju su otvorili na računaru i da Alonso nikada ne sme da sazna za to. Danijel je tužan i kaže Mirijam da ne može da nađe posao, a ona mu kaže da uzme novac od njenog nasledstva. Danijel joj zahvaljuje na tome, ali odmah odbija. Alonso govori Kamili da će ih privatni avion odvesti nazad na imanje jer je Danijel imao srčani udar i u teškom je stanju. Kamila uspeva da vidi Danijela dok je još živ. On očajnički pokušava da joj kaže da mu je žao zbog svega što je učinio. Isadora cinično govori Alonsu da će raspolagati Danijelovom imovinom i pre nego što su se nadali i da će Kamila živeti sa svojim životinjama. Advokat Basera zove Danijela da ga obavesti da je naslednik gospodina Danijela Monterdea. Mirijam ga pita šta ga to povezuje sa tim čovekom kada je postao njegov zakoniti naslednik. Danijel odgovora da ga ne poznaje. Dionisio kaže Isadori da će ubiti Danijela Diaza Akostu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site