Prkosna ljubav – 30. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 30. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 30. epizoda
Danijel vidi Hulijana u Amandinom hostelu i prepoznaje ga kao čoveka koji je napao njegovu ženu. Priseća se tetovaže koju je napadač imao na vratu, koja je identična Hulijanovoj. Danijel želi da ga napadne, ali Natalija ga zaustavlja i ubeđuje da je bolje da se ne izlaže.
Isadora traži od advokata Salomona da prepravi Kamilin testament u Alonsovu korist i da falsifikuje potpis. Ako to pak odbije, ona će svima reći da je falsifikovao njen potpis tako da je Alonso naveden kao njen sin, dok je Alonso zapravo sin njenog pokojnog muža Eleazara sa služavkom.
Pablo traži Kamilu na ranču La Malkerida, ali Leonsio mu kaže da nije tu.
Aron uverava Danijela da će mu pomoći da zadovolji pravdu.
Luz Marija traži Pabla, a Marijano joj kaže da je veoma lepa i da je Pablo ludo zaljubljen u nju. Luz Marija odgovora da voli Pabla.
Himena otkriva Alonsu da je sigurna da je oženio Kamilu zbog njenog nasledstva i da zato ne želi da se razvede. Ona dodaje da mu to ne zamera, jer bi i ona uradila isto što i on. Ne voli svoju sestru i pomoći će mu da njegov brak sa Kamilom preživi.
Luz Marija slavi 18. rođendan. Leonsio dolazi i na silu je odvodi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site